Populære indlæg

Lidt om mig og - Baby på Budget -


Mit navn er Jena, 25 år, jeg er uddannet kok og arbejder til dagligt på 
Foodfein i Århus C.

- Men det skal jo faktisk ikke handle om hverken min karriere eller arbejde. Næh, for jeg er gravid, -og meget glad skal det understreges :-)
Min kæreste arbejder som udlært tjener på en restaurant i Århus med et rigtig godt ry. Han er også meget glad.

"Nåeh, så I er kok og tjener og skal have en baby?, puuuha hva'?" - Neeeej, sådan er det ikke, og det bliver det heller ikke. -Og vi skal nok undgå at give baby foie gras til morgenmad HVER morgen ;-)

Som nogen måske er klar over er det dyrt at have en lejlighed på Frederiksbjerg i Århus, og som ny-uddannede er der heller ikke mange penge at hente inden for vores branche. Jeg er sikker på at der er mange derude der har det på samme måde. Branche-folk eller ej :-)
Til gengæld er der utroligt mange tilbud derude, så det er nemt at bruge penge. Lidt for nemt, og som en klog mand engang sagde: ... ja.. såeh... kender jeg faktisk ikke rigtig til nogle gode citater eller lærerige strofer.
-Og det bringer mig tilbage på banen til det jeg ville sige med denne blog.
For jeg skriver ikke til jer som en af de der "kan-alt-på-ingen-tid-mødre-men-i-virkeligheden-er-jeg-ved-at-dø-af-stress-over-alt-mit-strikke-hækle-tøj-mens-baby-hænger-i-gardinet-og-leger-tarzan-med-mormors-ridepisk".

Jeg fandt bare ud af at det var sjovt at dele ud af mine egne opdagelser på denne rejse gennem graviditet og ud på det videre forløb. For vi har nemlig et budget, og det ynder vi at overholde, men på en sjov og underholdende måde. For vi gider altså ikke at kede os eller baby, så vi laver vores egne sæt spilleregler.

Derfor fandt jeg også på at jeg ville dele mine erfaringer med jer som gider :-)


-Baby På Budget-

P.S.
Den 19/01-14 blev min søde kæreste og jeg forældre til lille Alba som er min fantastiske inspirationskilde, hun og jeg skal sammen lave mange sjove og kreative ting sammen, som vi glæder os til at dele med jer! :-DIngen kommentarer:

Send en kommentar